Редактор: e-mail: Кадър бТВНека да дадем шанс на служебното правителство, но ако

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВНека да дадем шанс на служебното правителство, но ако
Коментари Харесай

Плевнелиев: Радев взе властта в държавата и назначи за премиер началника на неговия изборен щаб

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Нека да дадем късмет на служебното държавно управление, само че в случай че съдим по ден първи, към този момент има резултати с тези всеобщи уволнения. Щом го вършат от първия ден, значи са били готови. Иначе, в случай че ме питате за шефката на Национална агенция за приходите, тя трябваше да бъде уволнена, още когато изтекоха персоналните данни. Едно служебно държавно управление на първо място би трябвало да преведе България по един правилен либерален метод към нови избори, след които да пристигна едно ново определено от народа и от Народно заседание държавното управление. Каква е работата на едно служебно държавно управление тогава да прави огромни чистки.

Това сподели някогашният президент на България Росен Плевнелиев в " Лице в лице " по бТВ.

Извинете, само че първото уволняване, което се случи още през вчерашния ден, беше на главен очевидец по дело на Европейската организация за битка с корупцията и измамите Олаф. Едно дело, което върви някак си, не ми се връзва с това уволняване. Ще го кажа в прав текст - имаме едно предизборно държавно управление, предизборно служебно държавно управление на президента Радев, който се бори за преизбиране. Радев е популист и русофил, той към този момент има безспорната власт в страната. Няма Народно заседание, няма нито други политически партии, има Радев и неговото държавно управление. Той назначи за министър-председател по-скоро началник-щаб, само че това не е шеф на Генералния щаб, а по-скоро шеф на неговия избирателен щаб, тъй че една негова дясна ръка, дисциплиниран човек. Никога до момента български президент не е правил това. Всеки президент е назначавал видни персони. Аз съм назначавал парламентарен професор, който да успокои нацията, назначавал съм водещи дипломати, като президента Стоянов, сподели още Росен Плевнелиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР